Volgens Jessie pakken Shelley haar goede bedoelingen slecht uit

Volgens Jessie pakken Shelley haar goede bedoelingen slecht uit

Jessie en Shelley zijn aan het lunchen in de silo. Jessie merkt op dat hij het met haar te doen heeft. Een vragende blik van Shelley is het antwoord dat hij krijgt. Je bedoelt het zo goed, maar het eindigt altijd slecht gaat Jessie vervolgens verder. Volgens hem zit er geen enkele slechte intentie in haar acties maar is het vaak een opstapeling van domme keuzes. Het is wat het is antwoordt Shelley tot slot. Zijn jullie het met Jessie eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *