Merel heeft genoten van de luxe nacht in de camper

Merel heeft genoten van de luxe nacht in de camper

Gisteren heeft Gerrit de Utopia Meerspelen gewonnen en mocht daarbij de prijs in ontvangst nemen. Een weekend in luxe. Ook mocht Gerrit zijn prijs delen met een andere mede bewoner. Dit is uiteindelijk Merel geworden. Samen hebben Merel en Gerrit mogen genieten van luxe in hun camper. En wanneer Merel wakker is en de silo binnenloopt, is Christel benieuwd naar hoe Merel dit heeft ervaren. Hoe was het? Een lekker bed vraagt ze nieuwsgierig. Ja, met heel veel kussens reageert Merel blij. Zo lekker jongen eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *