Franny is er bang voor dat de groep vegan wil worden

Franny is er bang voor dat de groep vegan wil worden

Adriaan heeft enkele dagen geleden een vuist gemaakt tegen het testen van producten op dieren. Een gastspreker, die door hem was uitgenodigd, heeft de groep geïnformeerd over het gebruik van proefdieren bij bedrijven. Ik ben bang dat de groep nu echt vegan gaat worden zegt Franny tegen Merel. Het tweetal staat in hun huisje. Merel laat weten dat zij en Jessie hier niet aan mee gaan doen en dat de tegenstanders van het idee in dat geval bij haar mogen komen eten. Franny laat op haar beurt weten dat ze gisteren ook gewoon vlees gebakken heeft. Merel stelt voor om het in de komende vergadering te bespreken maar zegt ook dat ze het vegan worden zeker niet ziet zitten. Zal de groep ook daadwerkelijk vegan gaan worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *