Gaat Gerrit zijn luxe weekend opofferen om te werken?

Gaat Gerrit zijn luxe weekend opofferen om te werken?

Hiske wil graag een kast maken voor hun bakkersproducten. Een zogenaamde rijskast. Hier kunnen de twee bakkers dan hun producten laten rijzen. Jessie opperde dit idee gisteren aan Hiske en is op deze nieuwe dag benieuwd of de twee het gaan oppakken. Hiske laat weten dat ze inderdaad nog bezig moet met het plan. Gerrit is echter als winnaar uit de Utopia Meerspelen gekomen en mag een weekend in luxe vertoeven. Toch wil Hiske het plan nog opperen aan Gerrit. Gaat Gerrit zijn luxe weekend opofferen om te werken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *