Hiske vraagt zich af waarom Gerrit Shelley koos om met haar in luxe door te brengen

Hiske vraagt zich af waarom Gerrit Shelley koos om met haar in luxe door te brengen

Gerrit en Hiske staan afgelopen avond op het terrein wanneer Gerrit over Shelley begint. Heb je nog met haar gesproken vraagt hij. Hiske knikt en vertelt dat ze de keuze heel moeilijk vond. Ze wilde jou niet teleurstellen maar ook achter haar eigen principes blijven staan. Hierdoor voelde ze zich voor het blok gezet voegt ze eraan toe. Volgens haar had Shelley het vast wel fijn gevonden om even in luxe te slapen maar wil ze afstand van Gerrit nemen. Dan is het gewoon een opstapeling van dingen die er gebeurd zijn. Ze was verdrietig, maar nu gaat het weer goed benadrukt ze. Waarom heb jij Shelley voor het blok gezet en haar gekozen vraagt Hiske wat later. Gerrit legt uit dat hij het fijn vindt om met iemand te zijn met wie hij al samen is geweest. Maar zij heeft aangegeven afstand te willen antwoordt Hiske. Gerrit knikt en legt uit dat hij het Shelley wel gunde om in de camper te slapen. Ze vond het jammer dat ze verloor en daarom vond ik dat ze de prijs ook verdiende. Er hoefde verder niets omheen te hangen benadrukt hij aan het einde van het gesprek. Zal Gerrit nog met Shelley gaan praten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 1.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *