Billy wil geen relatie en niet meer het bed in duiken met een man

Billy wil geen relatie en niet meer het bed in duiken met een man

Afgelopen avond tijdens de kookwedstrijd hadden Billy en René het erg gezellig samen. Voor Johan is dit reden genoeg om verhaal te halen bij René. Hij vertelde hem dat het puur om de lust gaat. Hij zou best met Billy het bed willen delen maar meer dan dat zit er niet in. Johan denkt hier op zijn beurt anders over, hij ziet de Billy en René wel samen eindigen. Na zijn gesprek met René zoekt Johan dan ook Billy op. Wat ik gisteren heb gezien, is heel bijzonder begint hij het gesprek. Billy kijkt Johan vragend aan waarna hij vertelt dat hij het wel ziet gebeuren tussen haar en René. Absoluut niet reageert Billy lachend. Gaat niet gebeuren, geen man meer voor mij in Utopia benadrukt ze verder. Johan accepteert echter geen nee maar Billy houdt vol. Er loopt hier niks of niemand rond waarmee ik het bed in zal duiken voegt ze eraan toe. Ook niet voor de lust vraagt Johan vervolgens.  Maar ook dat zal volgens Billy niet gebeuren. Houdt ze ook woord?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *