Senna heeft meer zin in de Utopia markt dan het ontvangen van zijn familie

Senna heeft meer zin in de Utopia markt dan het ontvangen van zijn familie

Morgen zal er een Utopia markt plaatsvinden in de mini samenleving. Het wordt dus een drukke en hectische dag voor de bewoners maar toch kijken ze hier altijd weer naar uit. Voor Senna is er nog een andere reden om naar morgen uit te kijken, zijn bezoek komt namelijk langs. Ben je zenuwachtig vraagt Billy aan hem. Voor de markt? reageert Senna op sarcastische toon. Billy kijkt hem aan. Nee voor je bezoek natuurlijk gaat ze verder. Senna vertelt vervolgens dat hij geen zenuwen heeft. Ik heb meer zin in de markt voegt hij er verder aan toe. Billy weet op haar beurt niet wat ze hoort en begrijpt niet dat Senna niet uitkijkt naar zijn bezoek waarbij onder andere zijn moeder en vriendin komen. Dat is echt niet goed hoor vervolgd ze met een zucht. Maar Senna is er vrij nuchter over. Ik kan ze altijd nog zien maar misschien is dit wel de laatste markt legt hij uit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *