Senna, Cemal en Linda zijn niet te spreken over de tweeling

Senna, Cemal en Linda zijn niet te spreken over de tweeling

Demi en Fay houden van uitslapen, dat is inmiddels wel duidelijk maar dit valt niet bij iedereen in goede aarde. Afgelopen week zijn de twee hier door Linda al op aangesproken. Daarnaast stoort Linda zich er ook aan dat zij laat opblijven en veel lawaai maken. Als Linda oliebollen staat te bakken uit ze haar frustratie bij Senna. Ze gaan om half 12 pas ontbijten zegt ze vol ongeloof. Ook Senna ergert ze aan het gedrag van de tweeling. En dan vinden ze dat ik niks doen voegt hij eraan toe. Linda en Senna zijn het er dan ook over eens dat Demi en Fay alleen maar voor zichzelf werken. Als ze iets voor de bv moeten doen, is het ze teveel vervolgd Linda.  Ook Cemal sluit zich aan bij het gesprek. Hij is het totaal met Linda en Senna eens. Maar volgens hem zullen de twee toch niet veranderen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *