Fay en Billy bespreken hun irritaties over elkaar

Fay en Billy bespreken hun irritaties over elkaar

Fay en Billy hebben gisteren irritaties aan elkaar gehad en daarom besluit Fay dit afgelopen avond met haar te bespreken. Zo heeft Billy haar eerder gevraagd om haar te helpen met haar werk. De manier waarop ze dit deed en het feit dat Billy vervolgens zelf ruim een uur bij het bezoek van Baldr heeft gezeten vindt ze niet kunnen. Op een rustige toon begint Fay over het onderwerp. Billy legt vervolgens uit dat ze het ontzettend druk heeft en dat ze Fay niet voor niks om hulp heeft gevraagd. Daarnaast vertelt ze dat ze bij het bezoek van Baldr moest zitten, voor werk. Oke, dan snap ik dat nu reageert Fay. Kalm praten de twee verder over wat er is gebeurd. Dan weet ik nu hoe het zit zegt Fay nogmaals. Na een goed gesprek en een dikke knuffel lijkt alles weer koek en ei tussen de twee.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *