Mehmet vindt het gedrag van zijn mannelijke mede bewoners beschamend

Mehmet vindt het gedrag van zijn mannelijke mede bewoners beschamend

De kookwedstrijd is een veelbesproken onderwerp waar ook de nodige irritaties bij komen kijken. Zo kwam chef-kok John gisteren langs om te proef koken. Een deel van de mannen deed hier niet aan mee en dat stoort de vrouwen. Zo sprak Billy hen eerder al aan op het feit dat de mannen hun recept nog niet klaar hadden. Ook de andere vrouwen storen zich aan de lakse houding van de mannen. Ik vind het niet normaal zegt Billy. Mehmet die wel betrokken was bij het koken, is het met de vrouwen eens. Het is beschamend laat hij weten. Het begint ons op te breken gaat Billy verder. Madilia probeert haar gefrustreerde mede bewoners gerust te stellen. Bil, jij doet het hartstikke goed, meer kan je niet doen gaat ze verder. Toch raakt Billy er niet over uitgesproken. Het is een belachelijke mentaliteit besluit ze het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *