Fay, Romy en Demi bespreken het nieuwe “lust koppel” Billy en René

Fay, Romy en Demi bespreken het nieuwe “lust koppel” Billy en René

Afgelopen avond zonderen Romy, Fay en Demi zich af. De tweeling heeft namelijk iets met Romy te bespreken. Het betreft een lust koppel begint Fay. Romy denkt meteen aan Beau en Johan maar Demi en Fay hebben het over twee anderen bewoners. René… en gaat Fay verder. José vult Romy de tweede naam in. Maar ook dat is niet juist. De tweeling heeft het over René en Billy. Romy kan het niet geloven als Fay vertelt dat er sprake is van lust tussen haar vriendin Billy en René. Een van hen heeft zelfs gezegd dat ze met oud en nieuw van bil gaan gaat Fay verder. Ook dit kan Romy amper geloven. En denkt dat Billy René totaal niet ziet zitten en volgens haar komt dit dan ook voornamelijk van René zijn kant. Maar hier kan alles sluit ze het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *