José ziet René niet langer als vriend

José ziet René niet langer als vriend

José en René hebben regelmatig discussies. Toch kunnen de twee het goed vinden en zijn ze zelfs maatjes geworden. Hun vriendschap staat momenteel echter weer op een laag pitje, want er zijn wat problemen. Zo had José het moeilijk met haar zieke hondje. Ze wou hierover graag praten met René, maar hij had hier geen tijd voor. Ook gaf hij haar aan dat José er niet voor haar was toen hij het moeilijk had met zijn kat. De twee gingen vervolgens boos uit elkaar. Hij laat me gewoon vallen vertelt José afgelopen avond aan Madilia. Ook Madilia kan maar moeilijk begrijpen waarom René er niet voor José is. Als echte vrienden hoor je er voor elkaar te zijn benadrukt ze. Ik vind het echt heel erg gaat José fluisterend verder. En laat weten dat ze het gevoel heeft dat René op haar hart heeft getrapt en ziet hem niet langer als een vriend. Zal het nog goed komen tussen de twee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. joke gotte at 11:46

    Weet je wat het wordt echt tijd dat Jose lekker naar haar diertjes gaat want nu is het weer Rene niemand doet wat goed in haar ogen .Ze jankt om het janken en aandacht en er kan weer geroddeld worden zijn ze ze heel goed in daar over elkaar Petonplace is er niks bij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *