Madilia is niet blij met haar plek op de Utopia markt

Madilia is niet blij met haar plek op de Utopia markt

Een nieuwe dag is weer begonnen en vandaag is het een drukke dag. De Utopia markt staat namelijk op het programma. Madilia is niet zo blij met de markt, ze is erg verkouden en voelt zich dan ook niet fit. Waardoor ze er niet zoveel zin in heeft. Daar komt bovenop dat ze ook nog eens buiten staat tijdens het Winter Wonderland evenement. Dit spreekt ze dan ook uit naar Billy maar zij vindt dat ze zich niet zo moet aanstellen. En benadrukt dat ze met zijn allen even een andere mindset moeten hebben vandaag. Ik mag het toch niet leuk vinden vraagt Madilia met enige irritatie. Billy vindt op haar beurt dat ze zich maar goed moet aankleden en af en toe naar binnen moet gaan. Madilia kijkt het even aan zegt ze.

Niet veel later gaat ze naar de vide om daar even met Linda over het voorval te praten. Linda snapt hoe Madilia zich voelt maar laat ook aan haar weten dat ze Billy goed begrijpt. Ze vindt de negatieve ondertoon die hierdoor ontstaat erg jammer. Vooral omdat iedereen druk bezig is en hoopt op een goede markt. Het is niet zo dat ik niet druk ben geweest. Ik voel me nu gewoon kut geeft Madilia aan. En zegt dat ze er zeker een leuke dag van gaat maken maar vindt wel dat ze haar mening gewoon mag geven. En als dat Billy niet bevalt, jammer dan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. joke gotte at 11:50

    Kakmadam voelt zich weer niet geroepen om buiten te werken ,zielig figuur Eten en op bed liggen en aan haar zelf knutselen ,en natuurlijk kletsen en nog eens kletsen loopt altijd in gala in Utopia onbegrijpelijk dat zulke figuren meedoen .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *