Senna ontvangt zijn vriendin, ouders en twee vrienden in Utopia

Senna ontvangt zijn vriendin, ouders en twee vrienden in Utopia

We schreven er al over, Senna heeft meer zin in de Utopia markt dan het ontvangen van zijn familie. Deze morgen is toch zijn familie gekomen en Senna blijkt toch wel blij te zijn dat hij zijn vader, moeder en vriendin Mika kan ontvangen. Ook twee vrienden van hem komen langs. Met open armen verwelkomt Senna dan ook zijn familie. Met zijn allen bewonderen ze het Utopia terrein die klaar gemaakt wordt voor het Winter Wonderland evenement. Senna heeft zijn vriendin wel meteen wat te zeggen voordat ze de loods instappen. Hij las iets in zijn post wat hij even recht moet zetten. Hij logeerde pas geleden bij Demi in bed en daar was Mika niet zo blij mee. Over het speculeren, dat hoort hier een beetje vertelt hij aan haar. Maar ik mag wel mijn grenzen aangeven benadrukt Mika vervolgens. Daarna gaan de twee de loods in om toch nog  zijn vriendin aan. Vervolgens lopen de twee de loods in om toch nog van het moment te genieten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *