De vriendin van Senna is boos en weigert met Demi te praten

De vriendin van Senna is boos en weigert met Demi te praten

Senna heeft bezoek, onder andere zijn vriendin is mee gekomen. Madilia heeft al even met de vriendin van Senna gekletst. Ze hoorde dat Mika boos is op Demi na het logeerpartijtje met Senna en wil dit meteen aan Demi zelf vertellen. Ze neemt de tweeling dan ook even apart in de loods. Ik moet je wat vertellen begint ze tegen Demi. In eerste instantie schrikt Demi, maar Madilia benadrukt dat het niks ernstigs is. En vertelt daarna aan Demi wat ze zojuist gehoord heeft. Ik kan niet zo goed tegen schijnheilig gedrag vertelde Mika.Demi weet meteen waar ze op doelt en besluit dat ze straks op haar af zal stappen.

Niet veel later gaat Demi naar Mika de vriendin van Senna. Mika staat op dat moment buiten met Senna en de rest van het bezoek. Mag ik even met je praten vraagt Demi aan haar. Nee, ik ben hier voor Senna antwoordt Mika. Demi loopt vervolgens terug naar de loods. Ik heb een update, girls roept ze naar Fay en Madilia. En vertelt hen dat Mika niet met haar wilde praten en is hier niet over te spreken. Dan moet ze me ook niet schijnheilig noemen. Kom dan naar me toe en praat met me voegt ze eraan toe. Ook Romy en Billy zijn inmiddels aangeschoven en vertellen Demi dat ze haar best heeft gedaan. Je hebt het geprobeerd. Het is graag of niet.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *