Demi confronteert Mika als nog en gaat het gesprek aan

Demi confronteert Mika als nog en gaat het gesprek aan

Nadat Mika Demi haar verzoek heeft geweigerd even met haar te praten, stapt ze wat later toch zelf op haar af. Ze benadrukt dat ze hier voor Senna is en haar tijd goed wil besteden vandaag. Voornamelijk omdat ze hem straks misschien een half jaar niet zal zien. Demi is nog steeds boos en opent de aanval. Ze laat weten dat ze het kwalijk vindt dat Mika achter haar rug om met anderen over haar praat en haar schijnheilig noemt. Ik snap hoe je je voelt maar als je niet met mij praat, weet je ook niet hoe het zit voegt ze eraan toe. Het wordt Mika al snel te veel en wordt emotioneel. Ik ben gewoon bang om Senna te verliezen snikt ze. Demi stelt Mika gerust en laat weten totaal niet in Senna geïnteresseerd te zijn. Ik ben niet zozeer boos op jou maar ik vind het gewoon heel moeilijk gaat Mika met een snik verder. Het is makkelijker om het op iemand af te reageren dan met je te praten voegt ze eraan toe. En biedt haar excuses voor aan. Demi vindt het fijn dat ze nu eindelijk gepraat hebben en dat de lucht geklaard is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *