De winter wonderland markt is in volle gang

De winter wonderland markt is in volle gang

Inmiddels is de winter wonderland markt in volle gang. Na de confrontatie tussen Mika en Demi is het tijd voor wat gezelligheid. Als de familie van Senna het terrein af is arriveren niet veel later de eerste bezoekers voor de markt. Het is buiten omgetoverd tot een gezellige kerstmarkt met allerlei verschillende kraampjes en kerstversiering. Ook binnen kunnen de bezoekers terecht om leuke dingen te kopen. Het is redelijk druk wat goed uitkomt voor de groep. Nu maar hopen dat de omzet en uiteindelijke winst positief uit zal vallen! We komen uiteraard snel terug met meer nieuws. Hou je de site in de gaten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *