Linda, Billy en Madilia zijn boos op Johan omdat hij zich niet aan de afspraken houdt

Linda, Billy en Madilia zijn boos op Johan omdat hij zich niet aan de afspraken houdt

Tijdens de markt van gisteren zijn alle bewoners druk bezig geweest. Zo ook Linda, als Billy bij haar in de keuken komt begint Linda al snel over Johan. Ik moet even afkoelen anders beuk ik hem op zijn bek zegt ze boos doelend op Johan. Billy snapt haar volledig en laat weten dat Johan dat gevoel ook bij haar oproept. Linda is boos omdat Johan zich niet aan de afspraak heeft gehouden. Hij zou helpen in Le Luifel maar is daar niet komen helpen. Linda heeft daardoor twee uur de plek van Johan over moeten nemen. En als hij dan eindelijk komt opdagen geeft hij een grote bek. Nou dan kan hij opdonderen vervolgd ze fel. Ja, hij flikt het elke keer en dit hebben we niet afgesproken antwoordt Billy. Madilia mengt zich ook in het gesprek en is het eens met haar mede bewoners. Hij is alleen maar aan het socializen met mooie dames voegt ze eraan toe. De dames zijn duidelijk klaar met het gedrag van Johan maar of hij zich er iets van zal aantrekken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *