Ontstaat er iets tussen Billy en René?!

Ontstaat er iets tussen Billy en René?!

Johan en René zitten op een afgelegen plek en denken dat ze niet gevolgd worden, tijdens dit gesprek hebben de twee het over de lust en liefde in Utopia. Johan begint over het gesprek dat Billy en René gisteren met elkaar hadden. Daar sloeg de vonk over zegt Johan gemeend. Afgelopen avond zaten Billy, Johan en René na te borrelen op het afgelopen evenement. Tijdens dit evenement zaten René en Billy constant aan elkaar vastgeplakt en er ontstond een connectie tussen de twee. Toch is Johan benieuwd hoe René het voor zich ziet met Billy en hij vraagt er op los. Ik zie het puur als lust zucht René. Toch gelooft Johan hier niks van en hij lacht hem uit. Terwijl de twee naar elkaar kijken en aan het grappen zijn, speculeert Johan over de Utopia baby van Billy en René. Ook denkt Johan dat de twee in de toekomst als stelletje de loods uitlopen. Dat ziet René op zijn beurt toch nog niet zo snel gebeuren…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Willeke at 19:16

  Wat gaat Utopia een verschrikkelijk worden.
  Ik heb al heel lang niet gekeken.
  Nu is het 1uur, maar wel 5x zie jehetzelfde.
  Dus bij deze, wij kijken nu echt NIET MEER.
  Gillen,roddelen,en vals gedrag.

 2. Else at 15:47

  Natuurlijk is het slechts lust bij René en Billy. René moet wel erg wanhopig zijn om zich eventueel open te stellen aan Billy. En andersom, maar dat is bekend.
  Hoop dat het niet gaat gebeuren hier. Nog meer toestanden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *