Baldr vraagt zijn vrouw voor de tweede keer ten huwelijk

Baldr vraagt zijn vrouw voor de tweede keer ten huwelijk

We schreven er net al over Baldr is van alles van plan tijdens zijn bezoek. Als zijn gezin uiteindelijk door de poort het Utopia terrein op loopt worden ze door een paar bewoners verwelkomd, waaronder Billy. Zij wijst de vrouw van Baldr op de briefjes die op de heggen hangen. Een voor een worden de teksten hardop voorgelezen. Als ze het laatste briefje heeft voorgelezen, zien ze Baldr op de liefdesbrug staan. Het gezin loopt naar hem toe en voelen de bui al hangen. Baldr pakt zijn zelfgeschreven aanzoek erbij maar wordt al snel bevangen door zijn emoties. Hij vraagt Johan om het voor te lezen. Wil je nogmaals met me trouwen? Natuurlijk gaat het om het hele feest en alles wat toen niet goed is geweest. Maar dan moet je mij wel het ja woord geven, anders gaan we gewoon verder vanaf waar we zijn gebleven zijn de laatste zinnen die Johan voorleest. Wat is hierop jouw antwoord vraagt Baldr vervolgens. Nadat zijn vrouw nogmaals haar ja woord geeft, geven de twee elkaar een dikke zoen en wordt door de bewoners gejuicht en geklapt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Else at 14:14

    Je moet me wel het jawoord geven, anders gaan we gewoon verder waar we zijn gebleven, zegt Baldr.

    Nou, dat kunnen we wel raden, hoe dat was dus voordat hij besloot weg te gaan voor een tijd in Utopia. Ver beneden het nulpeil. Ze hadden allebei een time-out nodig. En dan maar zien hoe het zou gaan.

    Leest zij niet mee? Ziet ze en hoort ze niet hoe mensen hem ervaren en hoe hij zich gedraagt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *