Baldr is heel wat van plan tijdens zijn familiebezoek!

Baldr is heel wat van plan tijdens zijn familiebezoek!

Een nieuwe dag is weer aangebroken en de ochtend is alweer even voorbij. We hebben een kleine samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent. Het is net over zevenen als Beau ontwaakt. Ze begint haar make-up op te smeren en loopt vervolgens naar het kantoor. René is op dat moment ook al wakker en zet een lekkere kop koffie voor zichzelf. Er staat vandaag niet veel op de planning voor de bewoners, voornamelijk de Utopia markt van morgen voorbereiden. Baldr zal vandaag wel een fijne zaterdag hebben, hij krijgt namelijk gezellig bezoek van zijn familie. Wat later is Linda ook wakker en ruimt de laatste dingen van de kookwedstrijd op. Baldr staat zich op dat moment aan te kleden en loopt vervolgens naar José. Hij vraagt of zij een ring voor hem wil maken, een symbolische ring waar hij zijn vrouw opnieuw ten huwelijk mee wil vragen. José wil met alle liefde deze ring voor hem fabriceren en gaat hier meteen mee aan de slag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Else at 14:10

    Dan kan hij beter beslissen om meteen mee te gaan met zijn vrouw en familie naar huis! Eens kijken of dát indruk maakt ipv. een symbolische ring, die hij laat maken. Hij kan er ook zélf een proberen te maken! Daden!
    Loopt hij thuis ook zo rond met zijn handen in de zakken, niets te doen??
    Zijn vrouw kan/zal blij zijn dat ze even zonder hem is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *