De vrouwen irriteren zich nog altijd aan de mannelijke bewoners

De vrouwen irriteren zich nog altijd aan de mannelijke bewoners

Het vrouwenteam heeft de derde ronde van de kookwedstrijd gewonnen en zijn dan ook erg euforisch. Maar er moet ook gewerkt worden dus lang blijven ze niet in de feestmodus hangen. De vrouwen gaan dan ook naar het koffieapparaat om koffie en thee voor hun gasten te maken en rond te serveren. Al snel komt het gesprek alweer op de mannen. Wij zijn hier druk bezig met koffie en thee en Baldr staat daar gewoon te wachten op zijn eigen kopje koffie zegt Billy verbaasd. Ze heeft tegen Baldr gezegd dat hij geduld moet hebben totdat de koffie en thee voor de gasten gemaakt is. Demi zei tegen hem, dan ga je toch even afwassen. Hij zei, doe dat lekker zelf vervolgd Billy nog steeds vol verbazing. Madilia en Romy kunnen op hun beurt hun oren niet geloven, hun motto is eerst de gasten en dan zijzelf. Linda heeft het gesprek ook opgevangen en laat weten dat ze net uit de keuken komt.Ik zie Mehmet zijn dessertbordje bij de afwas gooien en hij loopt gewoon weg. Ik vroeg aan hem of hij het ook nog ging afwassen, nou dat zou meneer nog gaan doen vervolgd ze terwijl ze met haar ogen rolt. Blijkbaar kunnen de vrouwen het gedrag van de heren nog niet echt waarderen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *