Beau kan een actie van het mannenteam niet waarderen

Beau kan een actie van het mannenteam niet waarderen

Tijdens de kookwedstrijd gebeurde er nog meer. Zo ontstond er wat onenigheid over het dessert van de mannen. Ze hebben alleen stoofpeertjes ingekocht en dat blijkt niet genoeg. De mannen hebben er niet aan gedacht om ook ijs en slagroom in te slaan en willen dat nu uit de Luifel gaan halen. Onder andere Billy, Linda, Madilia en Beau zijn het er niet mee eens en hebben er hun onvrede over uitgesproken. Het leek erop dat het team van de mannen iets anders wilden verzinnen maar dat lijkt toch niet zo. Als Cemal aanstalten maakt om uit de Luifel ijs te gaan halen maakt Beau daar een opmerking over maar Cemal trekt er op zijn beurt er weinig van aan. Alles voor de winst roept hij boven de muziek uit. Beau vraagt vervolgens of er betaald is voor het ijs maar Cemal reageert daar ontkennend op. Chipp steunt Beau en vindt ook dat ze eerder aan het ijs hadden moeten denken. Cemal verdedigt zijn actie door aan te geven dat John het wel zou doen. Maar dan hebben jullie bij voorbaat verloren, omdat je je niet aan je budget houdt en daarmee niet aan de afspraak vervolgd Beau geïrriteerd. Beiden komen met argumenten, maar komen niet dichter tot elkaar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *