Het vrouwenteam wint de derde ronde van de kookwedstrijd 2.0

Het vrouwenteam wint de derde ronde van de kookwedstrijd 2.0

Afgelopen avond vond de derde ronde van de kookwedstrijd 2.0 plaats. Hoe is de avond verlopen? Dat lees je in dit bericht terug.

De kookwedstrijd wordt afgetrapt met een praatje van Billy en Chipp. Het tweetal heet de gasten welkom en Billy kan het niet laten om te zeggen dat het 2-0 voor de mannen staat en zij de hulp van de gasten hard nodig hebben. Tevens hebben wij deze week veel proefjes gedaan en veel energie gestoken in de voorbereiding laat Billy verder aan de gasten weten.Chipp vindt dit niet meer dan logisch aangezien de vrouwen wel wat oefening kunnen gebruiken. Het is niet zonder reden dat het 2-0 staat benadrukt hij met een knipoog. Billy en Chipp vervolgen hun verhaal en vertellen wat er vanavond op het menu staat. Dames en heren, een hele fijne avond en eet smakelijk vertelt Billy met een lach. De beide teams zijn druk bezig om het voorgerecht in orde te maken zodat de eerste gang uitgeserveerd kan worden. Terwijl haar team druk bezig is met het koken en het inschenken van drankjes loopt Billy stiekem naar een tafeltje met gasten. Dames, mag ik jullie vragen om de mannen straks moeilijke vragen te stellen. Dan zijn ze afgeleid en hebben we meer kans om te winnen vraagt ze met een knipoog. De gasten stemmen in met het plan van Billy.

Als alle gerechten zijn geserveerd heeft chef-kok John Gerdsen alle enveloppen geteld en daar is een winnaar uitgekomen. Hij vraag beide teams naar voren te komen en vertelt de gasten dat hij enorm trots is op zowel team rood als team blauw. En complimenteert het dessert van Linda. Door het dessert van Linda ben ik geïnspireerd, het was subliem benadrukt hij.  Het meest ideaal zou zijn als de vrouwen nu winnen, dan barst de strijd weer los en zijn beide teams nog in de race gaat hij verder met zijn verhaal. Dan is het tijd om de winnaar bekend te maken en hij pakt de handen van Billy en Chipp vast. Er klinkt tromgeroffel… de hand van Billy gaat de lucht in, het vrouwenteam heeft gewonnen! Luid gegil klinkt uit de monden van de vrouwen en er wordt flink op en neer gesprongen. De mannen staan er sip bij te kijken en zijn lichtelijk teleurgesteld. Het is stil aan de overkant zingen de vrouwen in koor wijzend naar de mannen. Dit lied zongen de mannen vorige week tijdens hun overwinning namelijk ook naar de vrouwen. Nu de dames hebben gewonnen kan het volgende week nog alle kanten op. Wie zal de uiteindelijke winnaar worden van de kookwedstrijd 2.0? Dat zal volgende week blijken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Else at 13:26

    Maar hebben we ze nu echt ook door een betere prestatie gewonnen?
    Het zou kunnen, maar gezien al hun trucjes die ze uitgehaald hebben weten ze dat niet.
    Ik zou het zelf niet fijn vinden als je daar mee moet leven. Oneerlijkheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *