Het vrouwenteam is ervan overtuigd dat ze er met de winst vandoor gaan

Het vrouwenteam is ervan overtuigd dat ze er met de winst vandoor gaan

De voorbereidingen voor de kookwedstrijd zijn al de hele dag in volle gang. Beide team willen natuurlijk winnen. De mannen hebben de twee eerdere rondes al gewonnen dus de vrouwen moeten winnen om nog kans te maken op de overwinning. Het vrouwenteam heeft eerder al besproken hoe ze er met de winst vandoor willen gaan. Hier lees je meer over hun tactiek. Ik vind ons eten er echt veel smakelijker uit zien dan dat van de mannen, dat lijkt net een blikje hondenvoer laat Billy afkeurend weten. Madilia voegt eraan toe dat zij Baldr heeft horen zeggen dat de mannen alleen maar een stoofpeer als nagerecht hebben. Dat geloof je toch niet, geen ijs of slagroom erbij gaat ze verbaasd verder. Linda kan het op haar beurt bijna niet voorstellen dat de mannen met dit eten gaan winnen. Ik wil niet te hard roepen maar ik denk dat wij gaan winnen eindigt ze zelfverzekerd. Of dat ook echt gaat gebeuren is natuurlijk nog even de vraag…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *