Het vrouwenteam wil de mannen uit balans brengen tijdens de kookwedstrijd

Het vrouwenteam wil de mannen uit balans brengen tijdens de kookwedstrijd

Over een paar uur gaat de derde ronde van de kookwedstrijd 2.0 van start. Het vrouwenteam is bij elkaar gekomen om hun tactiek te bespreken. De vrouwen bedenken verschillende manieren om de mannen dwars te zitten. Ik ga overal gewoon een beetje prikken legt Linda uit. En jullie moeten zeggen dat het eten er niet uitziet gaat ze verder. Beau is van plan met de muziekinstallatie te gaan rommelen, zodat Johan haar daarmee moet komen helpen en zich niet bezig kan houden met het eten. Alle mannelijke bewoners worden besproken en er wordt afgesproken welke vrouw welke man gaat afleiden. Romy gaat Cemal helemaal gek maken zegt Fay tegen Billy. Ik ga heel sexy gekleed vanavond en ik ga hem verleiden legt ze lachend uit. Na de bespreking geven de vrouwen elkaar een high five en spreken ze af om om 16:30 uur nogmaals bij elkaar te komen. Gaat het ze lukken de mannen af te leiden en daardoor te winnen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *