Madilia en Linda hebben onenigheid over desserts

Madilia en Linda hebben onenigheid over desserts

Al de hele dag zijn de bewoners druk in de weer met de kookwedstrijd. Linda heeft zich bezig gehouden met de desserts, tot onvrede van Madilia. Zij wilde namelijk komen helpen maar op dat moment had Linda alles al af en dat zit haar in de weg. Bij Billy heeft Madilia haar beklag al gedaan en Billy heeft haar geadviseerd alles uit te spreken. Romy heeft ondertussen ook lucht gekregen van de dessert discussie en haalt verhaal bij Linda. Madilia is inmiddels in bed gaan liggen en Romy vraagt Linda of er iets aan de hand is met Madilia. Linda vertelt dat ze het gevoel had dat ze de toetjes alleen zou maken, omdat het niet zoveel werk is. Daarom had ze het dessert al gemaakt voor Madilia mee kon helpen. Waar de irritatie bij Madilia vandaan komt weet ze verder niet. Tegen mij zegt ze dat niet. Ik denk dat ze niet lekker in haar vel zit of zo legt ze verder uit. Maar ik kan straks wel even kijken wat er loos is benadrukt ze. Romy spreekt wat later weer met Billy, die ook al op de hoogte was van de situatie. Volgens Billy is er meer aan de hand. Het gaat niet om het koken maar om een spanning tussen Linda en Madilia voegt ze eraan toe. Romy vindt op haar beurt het vooral vervelend dat deze spanning er nu voor lijkt te zorgen dat Madilia in bed ligt. Dat vindt ze namelijk niet kunnen. Het is erop of eronder nu en in bed liggen is echt een no go eindigt ze fel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *