Billy heeft haar twijfels over het team dat het eindfeest gaat organiseren

Billy heeft haar twijfels over het team dat het eindfeest gaat organiseren

Romy roept Billy mee naar het penthouse omdat ze het even wil hebben over Johan. Ze vindt dat Johan een aparte combinatie van mensen heeft uitgekozen om met hem het eindfeest te organiseren. Weet hij wel wat hij misloopt vraagt ze zich hardop af. Volgens Romy is de combinatie van Johan, Fay, Baldr en Demi niet de sterkste. Billy is het met haar eens. Maar weet je Romy, ik laat het ook maar gebeuren voegt ze eraan toe. En vertelt dat ze ook niet had verwacht dat zij gekozen zou worden. Romy vindt de manier waarop Johan mensen heeft gekozen ook niet helemaal door de beugel kunnen. Dat hij bijvoorbeeld tegen Demi zegt dat ze voor de rot klusjes is, vind ik niet echt netjes voegt ze eraan toe. Ook hierin geeft Billy haar gelijk. Volgens haar trekt Johan alles naar zich toe omdat hij de touwtjes in handen wilt houden. Het is typisch Johan. Maar het is niet alleen zijn feest gaat ze verder. Ik leg mij neer in de keuze van Johan maar ik zal me nog wel gaan bemoeien met de organisatie van het feest. Bovendien weet Johan volgens Billy nog niet wat hij zich op de hals haalt, omdat de organisatie van een dergelijk feest veel werk oplevert. Maar ik laat het maar lekker gaan, deze poppenkast sluit ze af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *