Het is Beau en Billy opgevallen dat de mannelijke bewoners aan het werk zijn

Het is Beau en Billy opgevallen dat de mannelijke bewoners aan het werk zijn

Billy vraagt Beau mee te komen naar haar penthouse omdat ze wat met haar wil bespreken. Het is me opgevallen dat de mannen vandaag allemaal druk bezig zijn begint ze. Dat is ook Beau opgevallen. Volgens de twee komt dit omdat ze bezig zijn voor de kookwedstrijd en ze zich daar wel voor willen inzetten. Als er iets op het spel staat dan doen ze wel wat vervolgd Billy. Billy en Beau vragen zich wel af hoe lang de activiteit van de mannen zal duren. Ze spreken af om hun mannelijke mede bewoners ook vanavond na de kookwedstrijd en morgen in de gaten te houden. Ik ben benieuwd of ze dan ook nog bezig zijn zegt Billy. Ook zijn ze benieuwd naar wat er zal gebeuren als ze blijken te verliezen vanavond. Zouden de mannen dan net zo fanatiek zijn? De tijd zal het leren maar Billy en Beau zijn in ieder geval erg benieuwd. Misschien heeft de eerdere confrontatie dan toch geholpen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *