Beau spreekt de mannen aan op hun luie gedrag

Beau spreekt de mannen aan op hun luie gedrag

Beau heeft net met Billy en Romy een gesprek gehad over het gedrag van de mannen. Ze heeft geopperd om een interventie met ze te houden en ze voegt meteen de daad bij het woord. Ze stapt op Mehmet, René, Baldr en Johan af. Ik wil even uitspreken dat het me echt tot hier zit en de vrouwen zijn de hele dag aan het rennen en jullie zitten maar op de bank begint ze haar verhaal. En laat weten dat ze dit gesprek niet van toepassing is op René, hij is volgens haar namelijk wel altijd heel druk bezig met van alles. Kan er misschien iets meer initiatief en activiteit vanuit jullie komen? Want eerlijk, ik stoor me eraan vervolgt ze haar verhaal. Mehmet roept als eerste dat hij zich niet aangesproken voelt. Ik ben druk met de finance en als ik anderen kan helpen doe ik dat voegt hij eraan toe. Baldr laat weten dat hij net anderhalf uur heeft geschuurd. Maar dat is nu! Ik heb het over de hele week vervolgd Beau geïrriteerd. Het komt erop neer dat ook Baldr zich niet aangesproken voelt door het commentaar van Beau. Doe ermee wat je wilt maar dan heb ik het in ieder geval gezegd besluit ze haar verhaal waarna ze wegloopt. Beau loopt teleurgesteld naar Romy en Billy. Niemand voelde zich aangesproken zegt ze vol ongeloof. Billy en Romy hadden deze reactie wel verwacht maar vinden het wel jammer dat de mannen daadwerkelijk zo gereageerd hebben.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *