Speelt er iets tussen René en José?

Speelt er iets tussen René en José?

Demi en Fay hebben de stoute schoenen aangetrokken en vragen René op de man af hoe het nou zit tussen hem en José. Dit vragen jullie altijd. Je hebt toch ogen, je kan toch alles bekijken antwoordt René met een lach. Wij weten niet wat er gebeurt in jullie caravan reageert Fay. Net als alle andere keren probeert René de vraag te ontwijken, het is toch duidelijk, of niet? Johan wil er ook wel wat van weten en zegt dat hij merkt dat René alles voor José over heeft. Ben je jaloers vraagt René aan Johan. Demi zegt dat ze benieuwd is wat er gebeurt wanneer de twee in de caravan zijn. Het gaat jullie niks aan zegt René fel. Demi en Fay proberen het nog even uit hem te trekken maar leggen zich er dan bij neer dat René hun vraag vandaag niet zal beantwoorden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Else at 15:43

    Wát een nieuwsgierige blagen! Als er iets speelt tussen José en René hebben e groot gelijk als ze hebben afgesproken niets hier van naar buiten te brengen. Dan wordt er gelijk een hele toestand van gemaakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *