Beau wil de mannen die te weinig doen aanspreken

Beau wil de mannen die te weinig doen aanspreken

Dat de vrouwen vinden dat de mannen te weinig doen is al dagen het meest gevoerde gesprek in Utopia. Beau bespreekt vandaag met Billy en Romy dat ze van plan is om de mannen hierop aan te spreken en als het ware een soort interventie te houden. Ik wil me kwetsbaar opstellen en zeggen dat het me tot hier zit zegt ze terwijl ze met haar hand boven haar hoofd wijst. Billy en Romy begrijpen haar maar al te goed. Ik ben gestopt met ze erop aanspreken legt Billy uit. Want het heeft toch geen zin benadrukt. Maar volgens Beau is het toch wel een goed idee om het gesprek met ze aan te gaan. Ik weet niet precies hoe we dit moeten aanpakken maar ik wil met die mannen gaan zitten om te vragen of ze ons kunnen ondersteunen legt ze verder uit. Het drietal praat nog even verder en de frustraties over de mannen zitten duidelijk hoog. Beau houdt voet bij stuk en blijft van plan straks een aantal mannen aan te spreken. Zou het haar lukken om de mentaliteit te veranderen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *