José is dolblij met haar nieuwe matras

José is dolblij met haar nieuwe matras

José heeft qua slapen een moeizame start gemaakt in Utopia. Op de vide was er volgens haar te weinig zuurstof en de divavilla moest noodgedwongen gesloopt worden. Beau kon dit niet langer aanzien en bood haar caravan te koop aan en José was door het dolle heen. Haar eigen vegan caravan, waar ze nu al een tijdje heerlijk slaapt. Een tijdje terug heeft José een nieuw matras besteld en vandaag is dan eindelijk de dag dat hij wordt geleverd. Samen met Romy en Senna haalt ze de oude matras uit haar caravan. Billy loopt buiten en ziet dat er een pakket voor José bij de poort staat en vertelt dit aan haar. José slaakt een gilletje van blijdschap. Eindelijk roept ze uit. Senna, kom je helpen tillen vraagt ze vervolgens. Met tegenzin staat Senna op om José weer te helpen. Hij tilt het matras in zijn eentje tot Baldr hem komt helpen. Samen leggen ze het matras in de caravan en José is als een kind zo blij. Nu maar hopen dat het haar nachtrust zal bevorderen…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *