Volgens Chipp heeft José twee gezichten

Volgens Chipp heeft José twee gezichten

Chipp heeft afgelopem avond een heftige discussie gehad met José, die hem ook vandaag nog dwarszit. Als hij met Johan erover zit te praten is dat niet bepaald positief. Ze heeft echt twee gezichten. Two-face zegt hij gefrustreerd. Het stoort hem enorm dat er wekenlang gedoe was over haar slaapplek, dat ze toen in de caravan kon slapen en dat ze nu alsnog een nieuw matras heeft besteld. Niemand mag hier iets bepalen maar zij gaat het wel doen gek wijf vervolgd hij boos. Wat later sluit ook Billy aan bij het gesprek. Jongens, hoe gaat zij het hier volhouden als we straks opnieuw gaan beginnen vraagt ze aan de twee. En vertelt dat ze deze vraag gisteren ook aan José heeft gesteld maar dat die er volgens haar veel te licht over denkt. Ze zegt dat ze dan op de eerste dag een matras gaat regelen maar zo werkt het natuurlijk niet gaat ze verder. Ook Chipp heeft er weinig vertrouwen in. Ze moet nu al huilen als ze een paar nachten niet slaapt. Nou dat wordt wat voegt hij er sarcastisch aan toe. Ondertussen is José nietsvermoedend bezig met haar nieuwe matras…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 1.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Else at 15:22

    Het zal zich dan vanzelf selecteren wie er nog in zit, want inderdaad kan niet iedereen die nu gekozen heeft om hier mee te doen functioneren in een back to basic situatie. Dus dan komen er ook nieuwe anderen in hun plaats in, die dát weer leuk vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *