Demi en Fay ontvangen leuk nieuws van het thuisfront

Demi en Fay ontvangen leuk nieuws van het thuisfront

Op deze nieuwe dag kwamen de bewoners moeilijk uit hun bed. Demi en Fay zijn wel vroeg wakker, zij hebben namelijk post gekregen. Ooh, kijk nou wat lief roept Demi door haar tranen heen als ze foto’s van hun hondje bekijken. Samen lezen de twee de brieven die familie en vrienden hen gestuurd hebben. Er klinkt veel gelach en soms laten ze ook een traantje. De post doet hen zichtbaar goed. Ook Linda is een van de bewoners die er al vroeg uit is. Ze heeft haar sportkleding al aangetrokken en is klaar om naar de gym te gaan. José is al vroeg uit de veren en zit met een grote mok thee aan haar tafel te werken aan haar sieraden. Wat zal de dag nog meer brengen? We komen snel terug met meer nieuws!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *