Beau en Billy bespreken wederom de mentaliteit van de mannelijke bewoners

Beau en Billy bespreken wederom de mentaliteit van de mannelijke bewoners

De irritatie van de vrouwen over dat de mannen te weinig zouden doen in Utopia is al dagen onderwerp van gesprek. Billy en Beau belanden deze nieuwe dag in een gesprek waarin de kookwedstrijd ter sprake komt. Het is Billy opgevallen dat het vrouwenteam echt een eenheid is, terwijl die eenheid bij de mannen ver te zoeken is. Beau is het met haar eens. Bij het proefkoken zit de helft gewoon op de bank, dat kan echt niet benadrukt ze. Billy is er ook klaar mee. Ik ga het niet langer voorkauwen. Ik laat het maar gewoon lekker gaan vervolgd ze gefrustreerd. Het kan echt niet wat ze doen benadrukt ze. Al snel komt ook het einde van Utopia ter sprake. Stel dat er een afvalrace komt, dan ben ik wel blij met hoe ik in elkaar zit zegt Billy. Ik ga me lekker focussen op de mensen die wél gas willen geven besluit ze, waarna ze Beau een dikke knuffel geeft.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *