Beau en Romy houden een presentatie over de toekomst van Utopia

Beau en Romy houden een presentatie over de toekomst van Utopia

Romy en Beau hebben afgelopen avond een presentatie gemaakt en alle bewoners zijn daarvoor uitgenodigd. Als iedereen klaar zit begint Romy haar presentatie. Wij, Beau en ik, willen een plan maken hoe wij de komende vijfenhalve maand gaan invullen. Helaas stopt Utopia en daarmee deze prachtige plek voegt ze eraan toe. De twee dames willen duidelijk maken dat er een grote kans bestaat dat het niet lukt om een nieuwe plek te vinden waar Utopia verder kan gaan. Daarom vinden de twee het belangrijk, om in de tijd die nog rest ieders doel in Utopia te verwezenlijken. Om die reden zijn Romy en Beau druk bezig geweest om een video op te nemen die ze tijdens de presentatie van vanavond kunnen afspelen. De dames hebben uitgelegd hoe zij de komende maanden voor zich zien en hebben deze vraag ook gesteld aan hun mede bewoners. De bewoners kunnen hartelijk lachen om de video en de antwoorden van hun mede bewoners. Als de video is afgelopen wordt er hard geklapt. Romy stapt weer naar voren en wordt dan emotioneel. We wilden met deze video een stukje bewustwording creëren en samen nog een prachtige 148 dagen tegemoet gaan vervolgd Romy door haar tranen heen. Er wordt nogmaals luid geklapt en gejoeld. We gaan er een mooie paar maanden van maken roept de groep in koor.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *