Billy heeft spijt dat ze zo is uitgevallen tegenover Chipp

Billy heeft spijt dat ze zo is uitgevallen tegenover Chipp

Chipp en Billy hebben net een hevige ruzie gehad waarna Billy boos is weggelopen. Billy opperde een idee voor de kookwedstrijd maar Chipp zijn hoofd stond daar op dat moment niet naar. Nu heeft Billy toch spijt dat ze zo is uitgevallen tegen hem en gaat afgelopen avond dan ook het gesprek aan. Sorry Chipp begint ze.Chipp valt haar in de reden en zegt dat het allemaal niet meer uitmaakt. Je gaat voor die kookwedstrijd maar naar Senna, ik ben er klaar mee vervolgd hij Chipp boos. Billy legt daarna uit dat het niet terecht was dat ze tegen Chipp tekeer is gegaan. Het was een opeenstapeling omdat ik me vreselijk stoor aan bepaalde mannen die niets uitvoeren en dat had ik niet tegen jou moeten doen. Jij bent altijd druk bezig en dat vind ik echt benadrukt ze. Chipp hoort haar verhaal aan en laat Billy uitpraten. Hij accepteert haar excuses en is het deels een met haar. Ik vind ook dat de mannen weinig doen maar dat is niet mijn verantwoordelijkheid. De twee spreken hun geschillen uit en kunnen het weer goed vinden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ruud at 00:08

    Natuurlijk is Billy weer lief aan het doen …dat doet ze altijd als ze eerst iemands huid heeft volgeschoten en dan weer aardig doen,.ze denkt echt dat zijn MISS Utopia is en wordt ….ECHT niet de mensen schijten gewoon op de.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *