Linda en Madilia adviseren José zich de komende dagen rustig te houden

Linda en Madilia adviseren José zich de komende dagen rustig te houden

Tijdens de heftige ruzie tussen Chipp en Billy heeft José ook van zich laten horen. Chipp kon dit niet waarderen en heeft José de huid vol gescholden en zijn uiteindelijk ook in een hevige woordenwisseling belandt. Na deze discussie nemen Linda en Madilia José afgelopen avond even apart. Ik zou de komende dagen gewoon even je mond houden zucht Madilia. En vertelt dat ze dit zelf ook heeft moeten doen om haar goede positie in de groep te kunnen behouden. Later komt Billy bij het drietal zitten en vertelt dat ze het stom vindt dat Chipp niet reageert. Linda is het er helemaal mee eens. Die mannen doen gewoon helemaal niks vervolgd ze boos. De dames stemmen in om niks meer voor het mannenteam te doen. Ik ga me vol op mezelf focussen aldus Billy.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Else at 15:29

    Hun gedrag is ook veranderd nu er kennelijk geen wegstemrondes meer gedaan worden, lijkt het wel.
    Gevaar geweken om naar huis te moeten voor juni 2018??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *