Chipp heeft ruzie met Billy en José

Chipp heeft ruzie met Billy en José

Billy heeft een leuk idee om de kookwedstrijd te promoten en komt afgelopen avond bij Chipp om te vragen of hij zijn team bij elkaar wil roepen. Chipp is echter al met iets anders bezig en vraagt of dit op een later moment kan. Als jij niet kunt, kun je je mannen toch wel even bij elkaar roepen? Er liggen nu namelijk drie mannen op de bank te chillen vraagt Billy geïrriteerd. Chipp snapt niet dat hij de mannen bij elkaar moet roepen. Ze liggen daar op de bank, stap er gewoon op af snauwt Chipp. Dit is voor Billy de druppel, boos draait ze zich om en loopt weg. Ik vind het echt slappe hap gewoon, waarom moet ik mannen gaan aansporen uit jouw team? schreeuwt Billy hem boos na. Chipp is ook geïrriteerd dat Billy het gesprek niet af wil maken en vraagt haar om niet weg te lopen. Ik loop g*dverdomme weg wanneer ik dat wil Chipp! Pannenkoek schreeuwt Billy kwaad terwijl ze de deur uit stormt. José maakt vervolgens een onverstaanbare opmerking naar Chipp die hem ook niet hoort. Naar jou luister ik niet, jij bent toch alleen maar aan het zaniken valt hij uit. José laat hem dan fijntjes weten dat zijn domme gedrag precies de reden is waarom zij hem twee stemmen heeft gegeven. Vies achterbaks wijf, ik doe geen moer meer voor haar zegt Chipp iets later boos tegen Fay.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Else at 15:28

    Chipp met zo’n omgangsvormen en taalgebruik: hoe kan het toch dat Fay hem als haar vriendje ziet, en ook Demi gek op hem is! Als ik naar die meisjes kijk komen ze uit een heel ander milieu dan Chipp. Dat pást toch niet? Zullen hun ouders ook niet blij mee zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *