Gaan de vrouwelijke bewoners het negatieve gedrag van Johan negeren?

Gaan de vrouwelijke bewoners het negatieve gedrag van Johan negeren?

De vrouwelijke bewoners zitten samen aan tafel en bespreken de toekomst van Utopia. Er is vandaag al veel commotie ontstaan omdat Billy en Romy de spullen in Utopia geïnventariseerd hebben, om te kijken hoeveel dit op zou leveren. Waarna Johan als tegenreactie alles heeft voorzien van afzetlint en zelfs de stroom eraf heeft gehaald. Linda wil graag de laatste maanden van Utopia nog alles eruit halen wat erin zit, zonder kinderachtige acties. Johan heeft zo’n grote mond over alles maar hij ligt nu ook op de bank te lanterfanten zegt Billy fel. De overige dames knikken en vinden dat Johan veel ophef veroorzaakt in de loods. Het is ook zo jammer dat alle mannen erin meegaan en iedereen maar om zijn acties lacht reageert Madilia verbouwereerd. Beau heeft al vaker gezien dat iemand die negatief gedrag vertoont, vaak de meeste aandacht krijgt.  Als groep moeten we ervoor zorgen dat dat dus niet meer gaat gebeuren, er is geen grens en daarom gaat het van kwaad tot erger. Als groep moeten we dit negeren eindigt Billy stellig.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *