Er worden voorlopig geen Utopiaanse spullen verkocht

Er worden voorlopig geen Utopiaanse spullen verkocht

Ik had niet verwacht dat dit zo’n commotie zou opleveren zegt Billy, doelend op de taxatie die ze met Romy heeft gedaan. Volgens haar was het de bedoeling om te kijken hoeveel waarde ze in Utopia hebben en wat ze eventueel mee kunnen nemen als ze een doorstart maken. Na een lange discussie gaat het drietal goed uit elkaar. Ik vond het een goed gesprek roept Romy. Ook Chipp en Billy houden er een goed gesprek aan over. De conclusie is dat ze voorlopig nog geen spullen gaan verkopen maar alleen kijken wat er allemaal is. Eerst moeten we ons focussen op het nu sluit Chipp af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. joke gotte at 18:25

    En ja hoor Billy weet het zo goed te vertellen ,dat je jet moet bespreken in de groep als je wat wilt doen.En wat doet zij met Romy de inboedel van utopia te prijzen en denkelijk te verkopen ,zonder overleg Daar gaat ze weer de zogenaamde bazin van Utopia zedoet ook niks meer aan haar kleding lijn,loopt de hele dag te huppelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *