Johan probeert uitleg over zijn actie te geven maar hij zorgt voor meer discussie

Johan probeert uitleg over zijn actie te geven maar hij zorgt voor meer discussie

Na alle commotie vertelt Johan de groep wat zijn bedoeling was maar dat ontaardt al snel in een grote discussie. Ik wil ook niet zo eindigen begint Johan zijn uitleg. En vertelt dat het een ludieke actie was van hem door alle stroom eraf te halen. Ik wil graag een punt maken. Alles staat nu al te koop maar laten we eerst zorgen dat we dit jaar goed afsluiten voegt hij eraan toe. Volgens hem kan de groep zich beter bezig houden met de lopende zaken zoals de kookwedstrijd. Billy spreekt Johan tegen en zegt het nog niet de bedoeling is om nu al alles te verkopen. We willen gewoon kijken wat hier staat aan waarde vervolgd ze fel. Ook Chipp geeft zijn mening. Hij snapt wel dat mensen fel reageren op Johan zijn actie. Er ontstaat vervolgens een flinke discussie waar de hele groep aan meedoet. Volgens een aantal mensen is het heel normaal dat er wel al nagedacht wordt over het einde van het terrein, terwijl de rest vindt dat de bewoners meer in het nu moeten leven. José loopt ondertussen kwaad weg, terwijl de rest van de bewoners blijft discussiëren. Gaat er nog een oplossing komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ruud at 17:31

    Een hele mooie actie van Johan, ,hij laat gewoon zien DIT IS JUIST UTOPIA GEEN LUXE GEEN STROOM. . Maar deze personen hebben meer luxe dan iemand die thuis bijna niks hebben en nu klachten ze helemaal José en die mode pop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *