De grens bij José is bereikt, ze is woest omdat Johan de stroom uit heeft gezet

De grens bij José is bereikt, ze is woest omdat Johan de stroom uit heeft gezet

Johan probeert een statement te maken door alle stroom in de loods uit te schakelen en alle luxe producten te verkopen. Wanneer Linda dit aan José vertelt wordt ze woest. Boos gaat ze richting de loods waar ze alle stroom demonstratief weer aanzet. En nu gaan we alle apparatuur uit zijn boot halen schreeuwt ze kwaad. En daarna gaat ze tekeer tegen Johan. Als jij graag primitief wil leven dan ga je maar naar buiten vervolgd ze woest. Je bent zo dom als het achterend van een varken schreeuwt ze erachter aan.  Johan reageert redelijk rustig en zegt haar dat hij met Utopia terug wil naar het primitieve leven. Ik laat me dat door jou niet vertellen gaat José kwaad verder. Je bent een sneu type benadrukt ze. Haar woede richt zich ook op de overige bewoners. Laten jullie dit gewoon gebeuren vraagt ze hen. Waarom durft niemand wat tegen hem te zeggen? Je kunt toch actie ondernemen! Linda adviseert José om het te laten gaan maar het lijkt José niet echt te kalmeren. Ze blijft boos en begint demonstratief alle afzetlinten van de spullen te trekken. Het is overduidelijk dat Johan de grens heeft bereikt bij José.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *