Johan sluit de stroom af in Utopia

Johan sluit de stroom af in Utopia

Johan is nog altijd druk bezig om de hele loods en alle spullen die daarin staan te voorzien van afzetlint. Hij is het er niet mee eens dat Billy en Romy alles willen verkopen voordat ze het terrein moeten verlaten. Om te laten zien hoe het is om weer primitief te leven doet hij alsof alles verkocht is. Als hij bezig is in de winkel wordt Madilia kwaad. Snel roept ze Demi en Fay erbij, die een stuk kalmer zijn. Je mag alles doen, als je m’n kleding maar laat hangen spreekt Demi hem aan. Serieus, dit kan toch niet gaat Madilia gefrustreerd verder. Tevergeefs probeert ze Johan tegen te houden. Maar Johan is niet van plan om zich door iemand te laten stoppen. Hij besluit er zelfs nog een schepje bovenop te doen door de stroom eraf te halen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *