Johan laat aan de groep zien hoe Utopia eruit ziet als alles verkocht wordt

Johan laat aan de groep zien hoe Utopia eruit ziet als alles verkocht wordt

De bewoners en dan vooral Billy en Romy, zijn druk bezig met het taxeren van spullen. Er zijn al een aantal mails binnengekomen waarin kopers bieden op de spullen. Johan vindt dat Billy en Romy te hard van stapel lopen en daarom wil hij de groep laten zien hoe de loods eruit komt te zien als alle spullen verkocht worden.  Het kacheltje staat lekker te branden en voorziet de loods van warmte als Johan er water in gooit om hem uit te maken. Dan doet hij er een afzetlint omheen. Verkocht roept hij uit. Wat doe je? vraagt Demi. Ik help een beetje, antwoordt Johan nuchter. Zo gaan we het niet doen hoor reageert Linda. Ik snap het niet gaat ze verder. Terwijl Johan veel verbaasde blikken krijgt gaat hij verder met de rest van de spullen. Zo wordt de winkel voorzien van afzetlint en ook de badkamer krijgt de stempel verkocht van Johan. Als hij maar met z’n tengels van mijn spullen afblijft fluistert Linda tegen Madilia. Want dan breekt de pleuris uit gaat ze verder. Madilia houdt Johan ondertussen goed in de gaten en is absoluut niet te spreken over de actie van hem.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. arie at 09:10

  Verkoop van de spullen van UTOPIA ?
  Is de petitie dan niet meer zinvol?
  Of sparen de bewoners voor een nieuwe start?
  Maar waarom met Kerstdagen in een half verkochte loods zitten?
  In een ideale samenleving is er bij Kerst toch rust en vrede?
  Waarom dan nu een uitverkoop offensief starten?
  Maak gebruik van de Kerstdagen en geniet van elkaar als groep,
  van ieder zijn inbreng

 2. Ruud at 17:22

  Heel goed dat Johan dit doet ,,zo kunnen de andere bewoners zien wat Billy en Romy van plan zijn met de spullen verkoop van Utopia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *