Johan vindt het onzin dat er Utopiaanse spullen verkocht moeten worden

Johan vindt het onzin dat er Utopiaanse spullen verkocht moeten worden

Romy zit op de bank en bekijkt de taxatielijst die ze samen met Billy heeft gemaakt. De twee zijn de hele ochtend al druk met de toekomst van Utopia en de verkoop van de spullen, voor ze het terrein moeten verlaten. Johan vindt dit op zijn beurt onzin. Jullie moeten je bezighouden met de kookwedstrijd roept hij naar Romy. Deze opmerking schiet bij Romy dan weer in het verkeerde keelgat. Dit is heel belangrijk benadrukt ze. Daarnaast vindt ze dat Johan zelf niks doet dus dat hij haar niet moet aanspreken. Dan moet hij zelf gaan werken zegt ze tegen Fay. De huur moet gewoon betaald worden aan het einde van de maand gaat Johan verder. Wat houdt je tegen? snauwt Romy terug. De twee komen er niet uit. Romy gaat koppig verder met waar ze mee bezig was en Johan broedt op een plannetje. Waar we vast en zeker zo op terug komen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *