Romy, Billy, Demi en Fay klagen over Mehmet die niets doet en zijn verantwoordelijkheid niet oppakt

Romy, Billy, Demi en Fay klagen over Mehmet die niets doet en zijn verantwoordelijkheid niet oppakt

Romy, Billy, Demi en Fay zijn erachter gekomen dat Mehmet vandaag eventjes heeft geholpen met de financiën maar daarna weer zijn eigen plan heeft getrokken. Dit schiet bij hen volledig in het verkeerde keelgat en ze bespreken hun frustraties met elkaar. Dit kan toch niet zegt Billy boos. Hij komt hier binnen voor de financiën en dan pakt hij het niet eens op voegt ze eraan toe. De rest van de dames snapt ook niet dat Mehmet gisteren de verantwoordelijkheid heeft gekregen over het nieuwe kassasysteem maar dat hij daar vervolgens niets mee doet. Hij heeft gisteren drie keer de krant gelezen vervolgd Romy ietwat beledigd. Ook Fay en Demi snappen er niets van. Als ik hem was geweest had ik gisteren tot in de late uurtjes doorgewerkt denkt Fay hardop. Het viertal vindt het vooral sneu voor Linda. Zij doet in haar eentje al het werk en krijgt ook al het gezeik over zich heen aldus Billy. Wat later voegt ook Linda zich bij het gesprek. Ze vertelt haar mede bewoners dat het hele nieuwe kassasysteem voor Mehmet niet zo had gehoeven en dat hij zich er daarom niet echt mee bemoeit. Maar dit accepteren de anderen niet. Ze snappen er niks van dat Mehmet zijn verantwoordelijkheid niet oppakt en vinden dat geen enkele reden dit gedrag goed kan praten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *