De mailtjes van mensen die Utopiaanse spullen willen kopen stromen binnen!

De mailtjes van mensen die Utopiaanse spullen willen kopen stromen binnen!

Terwijl Billy en Romy nog bezig zijn met hun rondje over het Utopia terrein waarbij ze alle spullen taxeren, komt er een mail binnen. Fay zit achter de computer en opent de mail. Oh mijn god roept ze enthousiast uit waarna ze roept dat Romy en Billy gehaald moet worden. Als de twee rennend aankomt bij de computer leest Fay de mail voor. Het is een mail van een kijker die geïnteresseerd is in het Utopiaanse zwembad. De dames reageren enthousiast en voor Billy en Romy is het mailtje extra motivatie om door te gaan en snel gaan ze weer aan de slag. Billy rekent zichzelf al gauw rijk. We zitten al op een bedrag van 4250 euro roept ze uit als ze de bedragen bij elkaar optelt.

Niet veel later stromen er nog meer mailtjes binnen. Zo is er vraag naar het zwembad, de hottub, de stoel voor de caravan van Romy en Cemal, de kerstverlichting en het kledingrek van Demi en Fay. Enthousiast opent Fay de mails en vertelt ze haar mede bewoners wat er staat. Romy springt een gat in de lucht en knuffelt Cemal. Ook de rest van de bewoners zijn enthousiast. Fay besluit dat ze de leiding over de mailtjes zal nemen. In overleg met Johan, Linda en Billy wordt er besloten niet meteen toe te zeggen aan een koper. Het kan namelijk dat er meerdere geïnteresseerden zijn voor een product en in dat geval zal de hoogste bieder de gelukkige worden.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *