Romy en Billy willen alle spullen uit Utopia verkopen

Romy en Billy willen alle spullen uit Utopia verkopen

Het is inmiddels duidelijk dat de bewoners niet op het huidige terrein mogen blijven en daarom zijn ze opzoek naar een nieuw terrein waar ze Utopia opnieuw kunnen opbouwen. Romy denkt vooruit en vraagt zich af wat er met de spullen moet gebeuren. Volgens haar kan er een heleboel verkocht worden waardoor de bv ook flink gespekt kan worden. Sinds gisteren is ze druk bezig met een presentatie om de groep te vertellen dat ze een grote uitverkoop moeten houden. Zo wil ze bespreken vanaf wanneer ze spullen gaan verkopen, of alle opbrengsten naar de bv moeten gaan en met wat voor spullen ze willen eindigen. Vandaag maakt Romy samen met Billy een rondje over het terrein. Bij alles wat ze tegenkomen bespreken ze of het verkocht kan worden en hoeveel ze ervoor moeten vragen. Rokersbankje, 250 euro zegt Billy en zo gaan de twee nog even door. Enthousiast roept Billy bedragen bij de voorwerpen en Romy schrijft ze op. Zal de rest het hier ook mee eens zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *